Nu we nieuwe ideeën en een nieuwe huisstijl hebben hoort daar natuurlijk ook een nieuwe UDX kledinglijn bij! Je kan dit keer de volgende dingen bestellen:

UDX kleine tas 5,-
UDX grote tas 27,50
UDX Pet 8,-
UDX Vest – 22,50
UDX Tantkop 15,-
UDX Legging 20,-

Uiteraard komt op alle producten een vet UDX-logo te staan. Wil jij één van deze dingen in je kast hebben hangen, stuur dan een mail naar info@udx.nl met je voornaam, achternaam en dansgroep (locatie) met daarbij je keuze en dan doen wij op Maandag 10 oktober onze eerste bestelling. Maar uiteraard willen we ook wat dingen weggeven Actie voor de kids:
Breng jij een vriendje of vriendinnetje op dansles dan krijgen jullie allebei de kleine UDX-tas en de pet GRATIS! Vraag dus al vriendjes en vriendinnetjes mee naar UDX en laat even weten bij je docent als er iemand door jouw inzet op dansen is gekomen

Terug naar nieuws