Hallo! Wij zijn Frederique en Kaylie en lopen nu stage bij UDX. Het lijkt ons erg leuk om in de toekomst bezig te zijn met dans, theater, creativiteit en sociale activiteiten. We krijgen bij UDX de kans om is een kijkje achter de schermen te nemen en om onze eigen projecten te bedenken en deze uit te voeren. Één van onze projecten is het starten van onze eigen Hiphop/streetdance dansles!

Zit jij in groep 6,7 of 8? Wil jij kennismaken met streetdance? en heb jij elke vrijdag van 16.45 uur tot 17.45 uur een gaatje vrij in je agenda? Kom dan een maand lang gratis bij ons dansen!!

We starten op vrijdag 25 november en gaan door tot de kerstvakantie. Vinden jullie het daarna nog steeds leuk en willen jullie blijven? Dan gaan we in Januari door en geven wij definitief les bij dansschool UDX Zeewolde! Let op, we hebben maximaal maar 12 plekken beschikbaar dus vol=vol. Je kan je aanmelden via info@udx.nl.

Wij hopen jullie volgende week te zien!

Terug naar nieuws