Maandag 11.30 uur verzamelen we op de locatie dan pakken we onze spullen uit en krijgen we de lunch. Na de lunch worden de groepen verdeeld en krijgt iedereen 2 uur dansles en begint ons werk aan de videoclip. Na de dansles gaan we avond eten en dan begint 19.00 uur spelletjes avond, verhaaltjes vertellen en kampvuur.

Dinsdag 07.30 uur staan we op om vervolgens 08.30 uur aan het ontbijt te gaan. Na het ontbijt beginnen we aan onze bootcamp dag!
Dansen, trainen, rennen, springen, squats, jumpingjacks, dansen, opdrukken, wildernisbaan en nog is dansen. In de middag gaan we weer aan de lunch en na de lunch hebben we de videoclip opname. In de avond na het avond eten gaan we de zaal omtoveren tot een heus theater en gaat de bonte avond beginnen!

Woensdag 07.30 uur staan we op om vervolgens onze spullen te pakken en te ontbijten. 10.00 moeten we het pand verlaten.

Voorbereiding:
Voor de bonte avond natuurlijk! Bedenk deze maand een originele dans/theaterstuk/lied/cabaret/circusact of iets anders en show ons je talenten! Geef bij mij over de mail even aan of je alleen, met een vriendin of met een groep iets doet en of daar spullen voor nodig zijn zoals muziek, attributen of andere dingen. Dan gaan we samen even kijken hoe we alles kunnen regelen. En belangrijk… Niet aan elkaar verklappen wat je gaat doen. Het moet een verrassing blijven.

Terug naar nieuws