Wat bieden wij?

Wij bieden 3 soorten cursussen, Basic, Advanced en Pro. In deze cursussen leer je alles wat je moet weten als je professioneel dj wilt worden. Een cursus duurt 6 weken, elke week krijg je een uur les.De cursussen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen. De cursus is voor alle leeftijden, mochten de leeftijden erg uit een lopen maken we verschillende groepen op leeftijd.

Prijs: €119,- Per cursus

Ga naar de website van DJ school MixIt

Waar worden de dj lessen gegeven?

De lessen in Zeewolde worden gegeven in dansschool UDX op de Jupiterweg 6 te Zeewolde. De lessen in Harderwijk worden gegeven in Estrado, Parkweg 3 te Harderwijk.Eenmaal opgegeven voor de lessen krijg je een mail met daarin alle informatie over de cursussen. Je hoeft zelf niets mee te nemen de eerste les, alles wordt geregeld.

Waar moet ik starten?

Wij adviseren om eens goed naar jezelf en je eigen ervaring te kijken om te beslissen waar je mee start. Heb jij al ervaring op de dj set en voor het publiek, weet jij hoe de set werkt en kan jij al plaatjes aan elkaar mixen op een pioneer dj set, schrijf je dan in voor Advanced. Begin je hier net mee en wil je echt alles tot in de puntjes leren start dan met de Basic cursus, vanuit daar kun je later doorstromen naar Advanced en Pro.

Waar gaan we mee werken?

Bij Dj school MiXiT werken we uitsluitend met Pioneer apparatuur, dit omdat die apparatuur,dé standaard is in de dj wereld. We hebben sets staan van Pioneer cdj2000nxs maar ook de Pioneer cdj1000mk3, dit omdat je eerst leert hoe je om moet gaan met een dj set en daarna pas hoe je omgaat met alle effecten e.d.

Schrijf je nu in voor een cursus
of als je nog vragen hebt neem contact met ons op.